Peter Cristiansens indsamling til Julemærkefonden

Ge en gåva
Skapad av:
Peter Christiansen
Samlar in till:
Team København - Tour de Taxa - 2014

Peter Cristiansens indsamling til Julemærkefonden

kære venner og venners venner!! undertegnede kører til Paris på cykel sammen med 38 andre amatører for at samle penge ind til Julemærkefonden. Du/i kan nøjes med at ligge hjemme på sofaen og alligevel være med til at give et lille bidrag til, at der er nogle overvægtige børn, der kan få et ophold på et af julemærkehjemmene, hvor der bliver gjort et fantastisk indsats, for at give børnene en chance til at kunne leve et sundt liv, tabe sig og opbygge deres selvtillid.

Del venligst denne besked med dine venner, så kan det være vi når jorden rundt? og hvis vi bare giver 1kr. hver bliver det rigtig mange penge til børnene.

M.V.H. Peter Christiansen


Ge en gåva

650 kr.
Insamlat

1% 50 000 kr.

3
Gåvor

0
Dagar kvar

Senaste aktivitet

  • Pilon Foghmar

    Hejsa Peter m.f. Jeg har lige læst Handelsbetingelserne. "GENERELLE OPLYSNINGER - BetterNow leverer en platform til godkendte Velgørende organisationer - De Velgørende organisationer betaler 7.5% + et kreditkortgebyr + moms - Alle pengene overføres løbende til den velgørende organisations bankkonto (vær venligst opmærksom på, at de Generelle oplysninger herover ikke er juridisk bindende)." Det kan da ikke være rigtigt at de velgørende organisationer skal betale 7,5% for at modtage penge fra os. Vi har i stedet valgt bankoverførsel af penge. Hilsen Mette & Pilon.

  • Anni Frank Anni Frank Donerade 400 kr.

  • Frederik Hansen Frederik Hansen Donerade 150 kr.

  • nike Andrea bang-christensen nike Andrea bang-christensen Donerade 100 kr.

    Go Peter! !!!