Klovneløpet 2015
Sykehusklovnene is behind this project

Klovneløpet 2015

Den 3. september 2015 går startskuddet for Klovneløpet. Dette er et 6 km langt veldedighetsløp hvor hele inntekten dedikeres til Sykehusklovnene ved St. Olavs Hospital.Sykehusklovnene jobber for at barn innlagt på sykehus skal ha en hverdag fylt med humor, drømmer og fantasi. På St. Olavs Hospital er Sykehusklovnene et viktig lyspunkt i en ellers ofte krevende sykehushverdag, men de trenger økonomisk støtte for å fortsette arbeidet sitt. Derfor ønsker vi studenter å gi noe tilbake til byen som vi elsker ved å hjelpe klovnene til å bli i Trondheim.


I år er fjerde gangen Klovneløpet arrangeres, og vi lover at 3.september ikke vil gå forbi i stillhet! Blant arrangementene på dagen finner man både hovedløpet på 6 kilometer, stafett og barnearrangementet i Nordre Gate. Sykehusklovnene selv er såklart med og spriker opp arrangementet.


Sykehusklovnene selv er såklart med og spriker opp arrangementet.Klovneløpet er åpent for alle studenter, og det settes ingen krav til form. Hovedsamarbeidspartneren vår, Multiconsult støtter også med 150 kroner for hver deltaker. Med andre ord finnes det ingen unnskyldninger for ikke å holde av denne datoen. Bli med på en løpetur, og gi noe tilbake til barna i Trondheim! På dagen vil start for både stafett og distanseløp foregå på gressplenen bak hovedbygget på Campus Gløshaugen. Her vil også Klovneløpets sekretariat være samt premieutdeling etter løpet.
Ta deg tid og råd til å støtte Sykehusklovnene, det utgjør virkelig en forskjell!


16,161 kr
Collected


5
Fundraisers

115
Donations