Created By:
Rine Johnsen
Collecting for:
The Lake Clinic, Kambodsja
Vinteren 2018 var jeg på ferie i Siem Reap i Kambodsja. En fantastisk fin by med mange opplevelser og inntrykk som jeg aldri kommer til å glemme.
Jeg ønsker å bidra til lokalsamfunnet ved å opprette denne innsamlingsaksjonen for å støtte The Lake Clinic Cambodia. De bidrar med helsehjelp til innbyggerne i "Floating Villages" på Tonlè Sap elven. De som bor der har ikke har mulighet til å reise til fastlandet for legehjelp. Henrik og jeg tok en båttur på elven da vi var der, og fikk mange sterke inntrykk. Det var små barn som lekte med boss i gjørmen, hus laget av råtne planker og blader på høye stylter langs elvebredden og barneskolebarn som jobbet som sjåfører på svære båter for å frakte turister rundt på elven slik at vi kunne få se hvor dårlige kår innbyggerne der hadde. En båttur jeg ikke ville vært foruten, men som jeg aldri vil gjøre igjen.

Jeg håper at så mange som mulig vil gi et bidrag til denne organisasjonen og det viktige arbeidet den gjør. Pengene går uavkortet til The Lake Clinic Cambodia.
Donate

1,250 kr
Collected

42% 3,000 kr

4
Donations

0
Days left

Recent activity

  • IMPACT Norway Impact Norway
    På vegne av IMPACT og The Lake Clinic - TUSEN TAKK for din innsamling :-)
  • Dag Syvertsen Dag Syvertsen donated 500 kr

  • Anonymous User Anonymous User donated 100 kr

  • Anonymous User Anonymous User donated 350 kr

  • Anonymous User Anonymous User donated 300 kr