Stavanger Marathon 2015

2015-08-29
Stavanger

Stavanger Marathon foregår både i og utfor byens sentrum. 10K løper kun i byens gater, mens halvmaraton og maratondistansen skjer i ulike sløyfer og traser utfor sentrumsområdet.Med stor variasjon i løyper og lengder bør Stavanger Marathon tilby en løpsutfordring som passer de fleste!

Meld på: www.stavangermarathon.no


Iår vi gir vi deltakerne våre anledning til å samle inn penger for en god sak. Du kan samle inn penger for enten Sykehusklovnene, Aktiv mot kreft elller Right To Play. Ved å delta i Stavanger Marathon kan du være med på å støtte en god sak og gjøre Norge bedre!

Du starter innsamlingen din når du melder deg på til Stavanger Marathon og du kan samlinn til 25 August. Så sørg for å engasjere venner, familie og kolleger til å støtte deg og din sak mens du trener deg opp til løpet.

Når du starter din innsamling, og samler inn minst 600 KR vil du få et startnummer fra den organisasjonen du velger å støtte. Vi håper at dere kan samle så mye som mulig ettersom dere støtter en god sak! Du vil motta en rabattkode på e-post med en gang du oppretter en innsamling. Rabattkoden gjelder for alle distanser, denne koden kan du bruke når du kjøper et vanlig startnummer på Stavanger Marathon sine hjemmesider


52,900 kr
Collected


11
Fundraisers

119
Donations