Trondheim maraton

06/09/2014
Trondheim

Trondheim maraton er Norges eldste maraton og arrangeres for 46. gang lørdag 6.september 2014.

Alle løypene går i sentrumsnære og naturskjønne omgivelser langs Nidelva. Start og mål er midt på Torvet i Trondheim og du kan velge mellom å løpe: Helmaraton (42 kilometer), Halvmaraton (21 kilometer), "Team Maraton" (4x10,5 kilometer), 10 kilometer og 5 kilometer. Det arrangeres også Barnas Minimaraton med distansene 300 meter og 1 kilometer.

Trondheim maraton inngår i TrondheimHelg som er en aktivitetsdag for ALLE med og uten startnummer på brystet.

Start din egen innsamlingsaksjon for en veldedig sak! 

I år har vi gleden av å presentere et samarbeid med to flotte veldedige organisasjoner som begge kjemper for å redde liv, både i Norge og ellers i verden. Her på BetterNow kan du opprette din egen innsamlingsaksjon for våre to samarbeidsorganisasjoner: Barnekreftforeningen i Trøndelag og Leger uten grenser. Vi oppfordrer deg til å gjøre noe litt annerledes i år ved å støtte en av disse organisasjonene og utfordre deg selv på noe annet en kun den sportslige prestasjonen og slik engasjere familie og venner i forberedelsene opp mot selve løpet. 

"Bøssebæreren" er nå digitalisert og vi har troen på at den norske dugnadsånden kan spres hurtigere ved å utnytte internettet og sosiale medier.

Slik gjør du det:

1) Opprett din egen innsamlingsaksjon ved å trykke på "Start innsamlingsaksjon" i menyen til høyre 

2) Opprett en profil for å fortsette 

3) Følg instruksene: hva skal innsamlingsaksjonen hete? - finn et passende navn, fyll ut beskrivelsen (skriv litt om deg selv eller ditt lag, hvorfor du/dere deltar på Trondheim maraton og hvorfor du/dere ønsker å støtte den veldedige organisasjonen, last opp et flott bilde, og sist men ikke minst sett et mål for innsamlingsaksjonen 

4) Del innsamlingsaksjonen på sosiale medier (epost, Facebook, Twitter osv) med dine venner, familie og kolleger 

Hvorfor skal du gjøre dette? Jo, fordi det finnes tre klare grunner til hvorfor maratonløpere er gode innsamlere: positiv innstilling, utholdenhet og målrettet!

11.516 kr
Recaudado


0
Fundraisers

44
Donaciones